2012.11.20.
10:00

Írta: princessM

Smink-kedd: szuper szájfények télre

Korábban már írtam az Avon Luxe termékcsaládról, ami a minőségét tekintve igencsak meglepett, és örömmel tapasztaltam, hogy más bloggerek is hasonlóan vélekednek erről. Egy teszt azonban túl rövidnek bizonyult számomra, mert a szájfények annyira jók, hogy külön posztot érdemelnek. Íme tehát.

szajfenyek.jpg

Csomagolás:

Ugyan az arannyal, mint színnel mindig gondjaim vannak, így most ezen túllépek. Az applikátor jól használható, szépen fel lehet vele vinni a festéket. A kiszerelés is eléggé nagy, így hosszú időt kihúzhatunk a kedvenc szájfényünkkel. A forma kifejezetten ízléses, nem ciki előrántani nyilvános helyen, habár ezt nem igazán illik.

8/10

szajfeny_swatch.jpg

Szín:

A színválaszték és a szín telítettsége mind hihetetlen jó. Ugyan nem annyira csillámos a csillámos, mint amennyire annak tűnik a csomagolásban, de ez egyáltalán nem baj, az ajkakon jól mutat.

A sötétebb színek felvitelével vigyázni kell, mert ha nem vagyunk elég alaposak, akkor csúnyán összeállhat a festék, de ez nem annyira egyedi eset.

8/10

szajfenyek_ajkakon.jpg

Tartósság:

Irodai használat mellett a folyamatos vízpótlást 2-3 óráig bírta, de aki állandóan a száját nyalogatja, annál ez nem lesz ilyen sikeres. Az viszont biztos, hogy az átlagosnál jobban bírja. Ami nálam kb. fél órát jelent egy átlagos, tehát nem tartós (csókálló) szájfény esetén.

9/10

Ár-érték arány:

1599 forintért nagyon jó vétel, közelíti a high end márkák minőségét.

10/10

Ítélet:

Szinte minden szín használható, önmagában vagy rúzs fölé téve is szép árnyalat, karácsonyi ajándéknak nem lehet vele mellélőni, de ha már rendelünk, egy-két árnyalatot mindenképp dobjunk be magunknak. Ami szerintem igazán különleges az a Luxurious Red és a Steamy Plum. A piros klasszikus, így akik idegenkednek egy piros rúzstól talán bátrabban használják ezt. A Steamy Plum tökéletesen illeszkedik a 2012-es őszi-téli trendekhez, így ha szeretnénk egy különleges árnyalatot magunknak, az most nagyon olcsón a miénk lehet.

Szólj hozzá!

Címkék: szépség smink szájfény Avon Avon Luxe tartós szájfény Avon szájfény

A bejegyzés trackback címe:

https://officeprincess.blog.hu/api/trackback/id/tr804915638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása