2012.11.12.
09:06

Írta: princessM

Luxe termékteszt - új sminkcsalád az Avonnál - videóval

Bevallom őszintén az utóbbi időben nem voltam maximálisan megelégedve az Avon sminktermékeivel, de a Luxe kellemes csalódást okozott nekem. Az új sminkcsaládban vannak alapozók, kompakt púderek, szemhéjpaletták, rúzsok, tusok, és szájfények. Én az alapozókat és púdereket nem próbáltam, így lássuk mit is takar ez a felülre pozicionált név a többi termék esetében.

 

medium_luxe_1.JPG

Csomagolás:

Nagyon szépet akartak alkotni, így roppant fényes lett, ami végül inkább az olcsóság hatását kelti.
A szemhéjpúder nehezen nyitható, de pozitív, hogy van benne tükör. A szájfény kiemelkedik a többi közül, a csomagolás masszív és meggyőző.

5/10

Színek:

5 -féle árnyalatkombinációban kapható a szemhéjpaletta, ami bátran mondhatom, hogy minden igényt kielégít. A rúzsok és szájfények is széles skálán mozognak, a szemhéjtusból van szürke, a spirálból barna is. Pigmentáltságban a szemhéjfestékek nem a legjobbak, de aki nem szereti az erős színeket, annak tökéletes választás lehet.

7/10

Tartósság

A rúzsok és szájfények meglepően jól bírják a strapát, anélkül, hogy szárítanák az ajkakat. Számomra ez valóban pozitív sokk volt, mert tapasztalatom szerint kevés tudja ezt. A szájfény nem ragad, ott van, ahol kell, és nem áll össze. A szemhéjfestékekről már nem mondhatom el ugyanezt, szemhéjalapozó nélkül beáll a redőkbe, szemhéjalapozóval azonban tökéletes.

7/10

Ár-érték arány

9/10

+1

Külön dicséret jár a szempillaspirálnak, ami (az én esetemben) hosszabbít, dúsít, szépen szétválasztja a pillákat, és jól építhető, a rétegek nem állnak össze póklábakká.

10/10

Ítélet: Összességében a Luxe családdal komplett sminket készíthetünk, nagyon baráti áron, ráadásul az ötös palettáknak köszönhetően változatosan is sminkelhetünk a hét minden napján. 

Rajtam így nézett ki a Black tie szemhéjpaletta. Az összes színnel dolgoztam, sajnos a fotó sem annyira jó, de élőben sem volt ütősebb a színhatás. Összességében azonban harmonikus volt, munkahelyre ideális. 

IMG_1261.jpg

Ha egy gyors videó- ismertetőn néznétek meg, hogyan néznek ki a termékek nálam, akkor katt alább:

Szólj hozzá!

Címkék: smink termékteszt Avon sminkvideó

A bejegyzés trackback címe:

https://officeprincess.blog.hu/api/trackback/id/tr674889397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása