2012.11.14.
10:00

Írta: princessM

Karácsonyi ajándéktippek sminkmániásoknak

Van, aki már ilyenkor rosszul van a karácsonyi őrülettől, de kövezzenek meg érte: én minden évben várom. Ami viszont bosszant, hogy ilyentájt az összes kedvenc kozmetikai márkám kijön valami limitált gyönyörűséggel, aminek csak nehezen tudok ellenállni. Kínok-kínja árán. Íme tehát a legfrissebb kívánság- kín-listám.

Bobbi Brown

bobbi.jpg

Annyira szépek, hogy lassan sírok, mert ezzel egy időben egyáltalán nem pénztárcabarátok Bobbi termékei. Ezzel együtt viszont mesések. Többet nem is mondok, beszéljen a kép, így képzeli el Bobbi az idei ünnepeket.

Még több szépség itt: https://www.facebook.com/BobbiBrownMagyarorszag?fref=ts

Esteé Lauder

este.jpg

Úgy gondolom nem vagyok elfogult, amikor azt mondom, hogy az Esteé Lauder gyártja a leggyönyörűbb ajándékcsomagokat, egész évben, még a legajándékcsomagellenesebbek is elcsábulnak, mert jól néznek ki. Ennyi. Idén is együttműködtek Michael Kors-szal, így a csomagok között van olyan is, amivel egy Kors kistáskát, nesszeszert kapunk. Hát nem meseszép?

https://www.facebook.com/EsteeLauderMagyarorszag?fref=ts

MAC

mac.jpg

Ilyen is rég volt, de most minden tetszik az ünnepi kollekcióból. A szettek beszélnek hozzám, és a szaténjellegű csomagolás, isteni. Bár, a csomagolás miatt van egyedül kétségem, mert valószínűleg könnyen koszolódik, ami egy smink esetében, lássuk be, nem igazán praktikus.

http://www.mac-cosmetics.hu/

Paul and Joe

 image1xxl.jpg

Már épp kifogyóban van a blot papírom,de egyébként is, miért kell ilyen szépségeket készíteni? Apró szépség, de nagyon boldoggá fog tenni valakit.

http://www.asos.com/Paul-Joe/Paul-Joe-ASOS-Exclusive-Make-Up-Set/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2589743&cid=14401&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Make-up+set

Ted Baker

 image1xxl (1).jpg

Nem tehetek róla, egy masni és máris elalélok. Ted Baker pedog úgy tűnik erre játszik, mert minden szépséget így készít. Bár lehet, hogy kozmetikai táskának túlzás, azért örömmel cipelném magammal :)

http://www.asos.com/Ted-Baker/Ted-Baker-Bow-Cosmetic-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2487200&cid=14401&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=3&clr=Pale+pink

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék smink MAC Bobbi Brown Michael Kors Esteé Lauder Asos Paul&Joe

A bejegyzés trackback címe:

https://officeprincess.blog.hu/api/trackback/id/tr794902474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása